Hjem > Tjenester > Graving og transport

Graving og transport

Graving og grunnarbeid er nødvendig i de fleste byggeprosjekter, enten det er i forbindelse med bygging av nytt hus, oppsett av garasje eller anlegg av ny hage eller vei.

Vi utfører gravearbeid til ulike byggeprosjekter og i forbindelse med legging av nye strøm- og vannledninger. Du kan også bruke oss til å fylle ut et hull eller “fikse” terrenget. Uansatt er vårt mål å lage et fast og stabilt fundament til ditt prosjekt. Vi leverer tjenester direkte til private og kommuner, men vi er også gode på å samarbeide med andre byggefirmaer.

 

Utgraving av tomt

Det viktigste når du bygger et hus, er å sørge for at grunnen huset skal hvile på er stabilt og riktig bygget. Vi har god kompetanse innen grunnarbeid til villaer og vi hjelper vi deg med alt fra å forberede drenering og vannledninger til å utføre gravearbeidet og igjenfylling med drenerende masser.

Garasjeplate

Skal du bygge garasje, er det viktig at fundamentet er sterkt og riktig bygget for å unngå problemer i fremtiden. Vi har kunnskap om ulike jordunderlag, som er nødvendig for å bygge opp grunnen på best mulig måte. Skal du bygge garasje kan vi bistå med utgraving, drenering, og støp av grunnmur og gulv.

Drenering

Norge har et hardt klima, og det er viktig at dreneringen fungerer som den skal for å unngå at fuktighet og kulde får et grep om hjemmet ditt. Det kan virke som en stor utgift å få gjort en oppgradering, men se det som en investering. Hvis ulykken inntreffer, vil prislappen sannsynligvis være mye større. Fuktskader kan være svært omfattende. Skal du drenere, bør du benytte en entreprenør med god kunnskap om. Vi i Mivida har erfaring fra mange ulike prosjekter og hjelper deg gjerne.

Utbedring av grunnmur

I tillegg til å gjøre gravearbeidet, kan vi selvfølgelig også renovere og etterisolere grunnmurer samtidig sin vi skifter drenering. Vi kan også bistå med utgraving av kjellerareal. Hvis du er usikker på om det er på tide å gi villaen din tilsyn, anbefaler vi deg å slå oss et signal.

 

Transport og fylling av masser

Vi utfører transport hovedsakelig til egne prosjekter. En stor del av et graveprosjekt består av bort-kjøring og innkjøring av masser. Men vi leverer også pukk, stein, jord, bark og fyllmasser til private og andre aktører. Vi har meget gode samarbeidspartnere så ingen jobb er for stor.

Bildegalleri